ikon-tel +36 1 430-3090 ikon-mail 

Fa ajtók

Fa ajtólapok
Fa ajtólapok

A fa beltéri ajtók különböző tulajdonságokkal rendelkező felület típusai, illetve az ajtólapok többféle betétszerkezete lehetővé teszi ezek szinte bármilyen célra történő alkalmazhatóságát. A betétszerkezet adja meg az ajtólap masszívságát. A kínálat a gazdaságos papírrács betéttől a furatos forgácslap betéten át a tömör forgácslap betétig terjed.

RÉSZLETEK >>

Fa ajtótokok
Fa ajtótokok

A fa tokok magasabb igényszintű helyeken is megállják helyüket. Felületi választékuk az ajtólapokéval megegyezik. Előnyük, hogy tisztán és gyorsan beépíthetők a megfelelően kialakított falnyílásba burkolás, festés, vagy tapétázás után.

RÉSZLETEK >>

Egyedi kivitelű ajtók
Egyedi kivitelű ajtók

Széles beszállítói háttérre támaszkodva megoldást tudunk találni a vevőink egyedi igényeinek kielégítésére, legyen szó akár felülvilágítós vagy oldalvilágítós kivitelű ajtó, akár tolóajtó egy-, vagy kétszárnyú kiviteléről, vagy lengőajtóról. Lehetőség van a speciális üvegkivágási igények kielégítésére is.

RÉSZLETEK >>

"A" színválaszték (CPL dekor színek)

A CPL felület színválasztékunkat az alábbi galériában találja. A bemutatott színválaszték nem tartalmazza a teljes kínálatot, a színek elérhetősége változhat. Kérje munkatársaink segítségét!

RÉSZLETEK >>

"B" színválaszték (PORTALIT színkollekció)

PORTALIT felület színválasztékunkat az alábbi galériában találja. A bemutatott színválaszték nem tartalmazza a teljes kínálatot, a színek elérhetősége változhat. Kérje munkatársaink segítségét!

RÉSZLETEK >>

Optima Forma Kft.  • 

Tűzgátló ajtó, acél ajtó, beltéri ajtó

© Minden jog fenntartva.  •  Honlapkészítés