ikon-tel +36 1 430-3090 ikon-mail 

ASSA Abloy hidraulikus ajtócsukók

ASSA Abloy hidraulikus ajtócsukók

Az ASSA Abloy ajtócsukók modern, jól szabályozható megoldást kínálnak a nyílászárók automata csukódására.

Megtalálhatók kínálatunkban az ASSA Abloy hidraulikus ajtócsukói, amelyek kiváló megoldást jelentenek az ajtók automata csukódásával kapcsolatos legszínesebb igényeinek is.

A DC 300 típus kapható karos és csúszósínes verzióban is. Szerkezetét és működési jellemzőit tekintve karos ajtócsukó, Rack&Pinion tecnológiával.

A DC 500 és DC 700 ajtócsukók csúszósínnel vannak szerelve, ami jóval magasabb esztétikai értéket is képvisel. Ezek rendelkeznek a csúszósínes csukók előnyeivel, mint a kisebb nyitási nyomaték szükséglet, valamint az elosztott, egyenletesebb csukóerő a csukás teljes szakaszában. (CamMotion technológia)

A csukók rendelhetők kiegészítő funkciókkal és kiegészítő egységekkel, mint például:

  • kirögzíthetőség (Rögzítős kar, illetve csúszósínbe építhető rögzítő egység. Tűzgátló, füstgátló ajtóknál NEM használható!)
  • nyitáshatárolás
  • csukás késleltetés

A csukók tűzgátló és/vagy füstgátló ajtókra is szerelhetők, CE tanúsítvánnyal rendelkeznek.

A szerelhetőséget és az ajtók magasságban történő állítását segíti az ennél a márkánál szokásos kar/sín és csukó test kapcsolata, ami egy bordás tengelyt jelent. Ez 14 mm magasságbeli állítási lehetőséget biztosít az ajtócsukó két egysége között.

A DC 500 és DC 700 típusú csukók felszereléséhez nagy segítséget nyújt a következő videó:  DC 500 és DC 700 csukó szerelése

Az ajtócsukókkal kapcsolatos adatlapok és összehasonlító táblázat letölthetők a LETÖLTÉSEK menüpont alatt (alsó részen).

Az árakat közvetlenül ITT érheti el.

 

 

Kapcsolódó dokumentumok:
Név Megjegyzés Típus Méret  
Karos kivitelű ajtócsukó jpg 50 KB Letöltés
Csúszósínes kivitelű ajtócsukó jpg 70 KB Letöltés
Optima Forma Kft.  • 

Tűzgátló ajtó, acél ajtó, beltéri ajtó

© Minden jog fenntartva.  •  Honlapkészítés